ارتودنسی | محاسبه قیمت و مشاوره با ارسال عکس - دکتر عشاق متخصص ارتودنسی
ارتودنسی که امروزه طرفداران بسیاری دارد از جمله روشهای درمانی جهت زیبا سازی و اصلاح بدشکلی دندانها میباشد. این روش از تنوع بالایی برخوردار است و با کمک بیمار و دندانپزشک و پس از بررسی یک نوع آن که با توجه به شرایط بیمار از همه مناسبتر است انتخاب میگردد.
ارتودنسی و مراحل مختلف آن
امروزه زیبایی ظاهری بسیار مورد توجه است. از آنجایی که ظاهر دهان و دندان در زیبایی تاثیر بسزایی دارد رسیدگی به آنها برای عموم مردم در اولویت قرار دارد. ارتودنسی دندان از جمله خدمات زیبایی میباشد که فاصله بین دندانها و ناهنجاریهای دهان و دندانها، بیرون زدگی، چرخش، جا به جایی ریشه و تورفتگی را اصلاح میکند. طول درمان در بین بیماران مختلف متفاوت است و دندانپزشک آن را تعیین میکند. میانگین طول درمان دو سال است اما ممکن است به کمتر از یک سال یا نزدیک به سه سال هم برسد. طول درمان به عوامل مختلفی از جمله سن، نوع درمان، همکاری بیمار و شدت وخامت دندانها بستگی دارد. درد آن قابل کنترل و قابل تحمل است. بیمار به خصوص در روزهای اول درمان ممکن است درد داشته باشد که طبیعی است اما اگر درد تداوم یابد و شدید و غیر قابل تحمل شود بیمار باید به دندانپزشک خود مراجعه نماید. این روش درمانی با رفع نابهنجاریهای دندان عمر دندانها را افزایش میدهد. ارتودنسی تنوع بسیاری دارد که بیمار و دندانپزشک میتوانند یکی از انواع آن را انتخاب کنند. پس از انجام آن حفظ بهداشت دهان و دندان سهلتر میگردد، آسیب پذیری لثه و دندان کاهش مییابد و اختلال در بلع و هضم غذا را نیز رفع مینماید. رعایت بهداشت دهان و دندان اهمیت بسیاری دارد و در صورت بی توجهی احتمال پوسیدگی دندانها وجود دارد. در ارتودنسی دقت و مهارت دندانپزشک بسیار اهمیت دارد و در انتخاب متخصص ماهر و با تجربه باید بسیار دقت کرد
عموما بهترین سن برای ارتودنسی بین 8 تا 12 سال است زیرا استخوانهای فک همچنان در حال رشد هستند و به کار گیری آن بهتر میتواند به دندانها نظم دهد. برای درمان ممکن است به کشیدن یک یا تعدادی از دندانها نیاز باشد. فضای خالی بین دندانها با درمان برطرف میشود. پس از درمان معمولا هر 4 الی 5 هفته یک بار برای معاینه باید به دندانپزشک مراجعه کرد. مراحل این شیوه درمانی عبارتند از:
- 1.مشاوره و معاینه توسط دندانپزشک برای مشخص کردن نیازهای بیمار
- 2.قالب گیری از دندانها
- 3.تصویربرداری و عکس برداری
- 4.معاینه مجدد دندانها
- 5.تعیین انواع ارتودنسی و انتخاب یک نوع از آنها برای درمان
- 6.گذاشتن بریس یا براکت در دهان و آغاز درمان
- 7.برنامه ریزی برای جلسات درمانی جهت تکمیل مراحل مختلف ارتودنسی
- 8.استفاده از نگهدارنده و خارج کردن بریس از دهان
کاربرد لیزر در ارتودنسی
امروزه جهت کاهش درد و تورم لثه از لیزر برای ارتودنسی دندانها استفاده میشود که عملکرد و سرعت درمان بالایی دارد. همچنین به دلیل دقت و تمرکز بالا به بافتهای اطراف صدمه نمیزند. لیزرها انواع مختلفی دارند مثل co2، دیود و اربیوم. از جمله کاربردهای لیزر در ارتودنسی عبارتند از:
- بازسازی ظاهر لثه برای پیشرفت و بهبود درمان.
- برای آغاز درمان بریسها را روی دندانها متصل میکند و در پایان نیز براکتها را جدا میکند.
- متخصص با کمک لیزر لثه را جهت قرار گیری سیستم ارتودنسی برمیدارد.
ارتودنسی دندان با کمک لیزر کاملا بی خطر است و متخصص عموما درباره نحوه عملکرد، فواید و معایب و بی خطر بودن آن به بیمار توضیحاتی ارائه میدهد.
یکی از مهمترین مسائلی که ذهن بیمار را درگیر میکند بحث هزینه ارتودنسی میباشد. این هزینه به عوامل گوناگونی مانند مدت درمان، نوع مواد به کار برده شده، اقدامات قبل از درمان (مانند جرم گیری، ترمیم و پرکردن) و .... بستگی دارد. بنابراین به طور دقیق هزینه این کار را نمیتوان برآورد کرد. به طور کلی هزینه ارتودنسی سرامیکی از نوع فلزی بیشتر است که به عوامل مختلفی نیز همچون نوع دندانها، شدت نابهنجاری و کیفیت مواد بستگی دارد. امکان محاسبه قیمت و مشاوره با ارسال عکس نیز جهت رفاه حال مراجعین فراهم شده است. برای این منظور لازم است عکس دندانهای خود را ارسال کنید سپس دندانپزشک پس از بررسی هزینه حدودی ارتودنسی را برای شما تعیین میکند.
When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.
Comments