متخصص ارتودنسی

بلاگ

1 minute reading time (91 words)

مراحل ارتودنسي

مراحل ارتودنسي

برای انجام درمان ارتودنسی به منظور ردیف کردن دندانها، ابتدا بیمار باید معاینه گردد. پس از معاینه، یک متخصص خوب ارتودنسی دستور تهیه رادیوگرافی (پانورامیک و سفالومتری) و همچنین فتوگرافی (با دوربین عکاسی معمولی) را می دهد. برخی از متخصصین ارتودنسی در جلسه ی معاینه، قالبگیری اولیه را هم انجام می دهند. پس از بررسی این مدارک توسط دکتر ارتودنسی، طرح درمان مربوط به هر بیمار نوشته می شود و به بیمار توضیح داده می شرد. درصورت پذیرش روال درمان توسط بیمار، چسباندن براکتهای ارتودنسی برای سیم پیچی آغاز می شود.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
سه شنبه, 21 آذر 2024

Captcha Image

مطب های ارتودنسی دکتر مرتضی عشاق

چه موقع ارتودنسی کنیم

دانستنی های ارتودنسی

آیا می دانید اندازه دندانهای دائمی‌ ممکن است نسبت به اندازه فک خیلی بزرگ یا کوچک باشند؟ به عنوان مثال، اگر کودکی فک کوچک را از مادر و دندانهای بزرگ را از پدر به ارث برده باشد، دندانها در فک جا نمی‌‌شوند. آیا می دانید براساس پژوهشی که در نوجوانان 13-8 ساله ایرانی انجام شد، اصلی ترین علت ایجاد کننده ناهنجاری فکی، عقب بودن و کوچکی اندازه فک پایین می‌باشد؟

اطلاعات بیشتر

پرسش و پاسخ

آیا دستگاههای ارتودنسی موجب درد و ناراحتی می شوند؟

مرتضی عشاق درمانهای ارتودنسی دردی مانند درد تزریق ندارند بلکه فقط برای یک تا دو روز بعد از هر ویزیت، دندانها کمی حساس می شوند. به مرور که درمان ارتودنسی پیش می رود از این حساسیت نیز کاسته می شود. در مواردی که این حساسیت در 2-1 روز اول آزار دهنده باشد می توان از استامینوفن استفاده نمود. هر چند در این موارد اگر دارویی نیز مصرف نشود پس از سپری شدن 2-1 روز این حساسیت خود به خود برطرف می شود.

اطلاعات بیشتر

متخصص ارتودنسی
ortodonsi.com © 2020 All Rights Reserved. - Developer: MehdiEdalat.ir