اختلال عملکرد عضلات دهان چه مشکلاتی ایجاد میکند؟
در هنگام بلع نادرست، نوک و یا کناره های زبان به جای این که به سقف دهان فشار داده شوند، به دندان های جلویی فشار داده میشوند. این وضعیت که به آن فشار زبان گفته می شود باعث می شود دندان های جلویی دائماً تحت تاثیر نیرویی از پشت، به جلو رانده شوند و جلوزدگی پیدا کنند. همچنین گاهی اوقات این فشار باعث می شود دندان های جلویی نتوانند از جایگاه درست بیرون بزنند.
یکی دیگر از مشکلاتی که اختلال عملکرد عضلات دهان به وجود میآورد، هم ردیف نبودن دندان ها و یا عدم تماس صحیح بین دندان های بالایی و پایینی است که به آن مال اکلوژن میگوییم و باید با درمان ارتودنسی اصلاح شود. این مشکل میتواند منجر به اشکال در جویدن غذا، بلع و همچنین صحبت کردن شود.
فشار دادن زبان به دندان های جلویی یا بین دو دندان جلویی در هنگام بلع یا هنگام استراحت زبان، باعث جلوزدگی دندان های جلویی و مشکل اپن بایت و فاصله بین دندان های جلویی میشود. در این حالت، دندانها دیگر در هنگام جویدن غذا به درستی بر روی هم قرار نمی گیرند و حتی ممکن است اصلا دندان های جلویی با هم تماس پیدا نکنند و نقشی در جویدن نداشته باشند.
- اختلال عملکرد عضلات دهان چه تاثیری بر زیبایی دهان و لبخند می گذارد؟
مهمترین تاثیر آن، تغییر ساختار عضله های صورت است. ممکن است شکل صورت با جلوزدگی بیش از حد لب بالا، سختتر بسته شدن لبها و عدم عملکرد درست عضله ها، تحت تاثیر قرار بگیرد.
ممکن است این وضعیت را با انقباض بیشتر عضله های گونه چانه و لب ها برای بستن دهان ببینید. معمولاً این باعث میشود چانه به علت استفاده بیشتر از عضله ها برآمده تر باشد.
همچنین عدم بلع صحیح باعث می شود عضله های چانه و گونه و لب ها بیشتر منقبض شده و شکل کلی صورت تا حدی انقباض را نشان بدهد و شکل متفاوتی در هنگام بستن دهان ایجاد نماید.
باز بودن دائم لبها یا نفس کشیدن از راه دهان علت و یا نشانه فشار دادن زبان به دندان های جلویی در هنگام بلع یا استراحت است.
- مشکلات خواب ناشی از اختلال عملکرد عضله های دهان
When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.
Comments