درمان ارتودنسی با براکت در دوران بارداری
در هر صورت برای درمان ارتودنسی با براکت در دوران بارداری باید نکات زیر را مدنظر داشته باشید.
حتماً بارداری خود را به اطلاع دندانپزشک برسانید
برای هر درمانی که به دندانپزشک یا ارتودنتیست مراجعه میکنید باید وضعیت بارداری یا قصد بارداری خود را به اطلاع او برسانید تا پیش از شروع درمان ملاحظات لازم در نظر گرفته شود. در برخی موارد ممکن است فرد در دوران بارداری وزن زیادی پیدا کرده و اندازه دهان و صورت او تغییر نماید. در چنین شرایطی باید قالب جدید از دهان و دندانها گرفته شود. سپس تنظیماتی در اندازه براکت یا الاینر ایجاد میشود تا اطمینان حاصل شود وسیله ارتودنسی کار خود را درست انجام میدهد. ممکن است لازم باشد به دفعات بیشتری به ارتودنتیست مراجعه کنید تا سیم ارتودنسی تنظیم شود و تغییرات لازم متناسب با تغییر اندازه بدن صورت بگیرد.
درمان ارتودنسی خود را با پزشک خود در میان بگذارید
هنگامی که میخواهید درمان ارتودنسی در دوران بارداری انجام دهید باید این موضوع را ابتدا به پزشک خود بگویید. اگر چه ممکن است پیش از بارداری هیچ مشکلی در سلامت دهان و دندان نداشته باشید اما در بسیاری از موارد در دوران بارداری التهاب لثه (ژنژیویت) یا جابهجایی دندانها اتفاق میافتد. اگر پیش از بارداری استفاده از وسیله ارتودنسی را شروع کرده اید، دلیلی برای درآوردن آن وجود ندارد. بنابراین با خیال آسوده درمان خود را ادامه بدهید تا نتیجة زحمات تان به هدر نرود.
با اقداماتی میتوانید طول دوره درمان را کاهش دهید
روشهایی برای تسریع حرکت دندانها و کوتاهتر شدن درمان ارتودنسی وجود دارد. در این زمینه با ارتودنتیست خود مشورت کنید تا بهترین روش متناسب با شرایط شما، انتخاب شود. با حفظ بهداشت دهان و دندان و رعایت نکات لازم در مراقبت از براکت میتوانید از ایجاد وقفه در طول درمان و طولانیتر شدن آن جلوگیری نمایید.
درمان ارتودنسی به حفظ سلامت عمومی بدن کمک میکند
یادتان باشد براکت ارتودنسی تنها برای زیبایی دندانها و سلامت دهان نیست بلکه با حفظ سلامت دهان و بهبود گوارش، به حفظ سلامت بدن هم کمک میکند. اگر به واسطه کج و ناهمراستایی دندانها نتوانید غذاها را درست بجوید بسیاری از مواد مغذی را نمیتوانید دریافت کنید. اگر قصد دارید کودک خود را از شیر خود تغذیه کنید گذاشتن براکت در دوران بارداری به بهبود عادات غذایی روزانه کمک میکند. با خوردن غذاهای مملو از پروتئین و سبزیجات و میوه های تازه، شیر بهتری در اختیار کودک خود قرار میدهید.
درمان ارتودنسی نیازی به مصرف دارو یا بیحسی ندارد
بسیاری از زنان باردار نگران مصرف دارو یا تزریق بی حسی در درمان ارتودنسی هستند. باید بدانید هیچ نیازی به انجام این کارها نیست چرا که گذاشتن براکت ارتودنسی نیازی به عمل جراحی یا برش ندارد. ممکن است در روزهای اول در کام یا لثه احساس ناراحتی یا درد داشته باشید اما این درد با روشهای دیگر کنترل میشود. برای جلوگیری از تحریک و زخم شدن بافتهای نرم کمی موم روی بخشهای تیز براکت قرار داده میشود. بیشتر زنان باردار برای درمان ارتودنسی از اینویزالاین استفاده میکنند که تقریبا درد و ناراحتی ندارد. اینویزالاین در واقع پلاک پلاستیکی شفاف است که همانند محافظ دهان بر روی دندانها قرار داده میشود.
درمان ارتودنسی پیش از زایمان و بچه داری، راحتتر است
اگر تصور میکنید دوران بارداری زمان مناسبی برای درمان ارتودنسی نیست و سرتان شلوغ است باید بدانید در واقع این زمان بهتر از زمان پس از زایمان و نگهداری نوزاد است. اگر درمان ارتودنسی را در دوران بارداری شروع کرده اید احتمال زیادی دارد که پیش از تولد کودک، درمان به پایان رسیده و آن را در بیاورید. علاوه بر این هنگامی که قصد دارید چندین بارداری نزدیک به هم داشته باشید نباید درمان ارتودنسی را چندین سال به تعویق بیندازید چرا که وضعیت دندانها بدتر میشود.
When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.
Comments