در صورت نیفتادن دندان شیری به صورت طبیعی، چه باید کرد؟
علت نیفتادن دندان شیری چیست؟
در حالت طبیعی دندانهای دائمی زیر دندانهای شیری که در استخوان قرار دارند در زمان مشخصی شروع به بیرون راندن دندانهای شیری کرده و آنها را لق می کنند تا بیفتند و خود جایگزین آنها شوند. اغلب هنگامی که ریشه دندان شیری توسط دندانهای دائمی حل شد، دندانهای شیری بسیار لق شده و خود به خود و یا با اندکی کمک خارجی می افتند. اما گاهی اتفاق می افتد که دندان دائمی راه خود را به سمت دهان باز می کند اما نمی تواند ریشه دندان شیری را کاملا حل کند. در این شرایط دندان شیری تا اندازه ای که لازم است لق نمی شود و در زمان طبیعی نمی افتد. تحقیقات انجام شده هنوز در مورد علت بیرون نراندن دندان شیری توسط دندان دائمی به نتیجه قطعی نرسیده اند. دلایل ژنتیکی یکی از عوامل احتمالی این پدیده است اما عوامل محیطی، ضربه، عفونت و اختلالات غدد درون ریز نیز می تواند از دلایل نیفتادن دندان شیری باشد.
درمان نیفتادن به موقع دندان شیری
خوشبختانه این مشکل اغلب خود برطرف می شود. اگر دندان دائمی از لثه بیرون بزند در حالی که هنوز دندان شیری متناظر آن در دهان مانده است معمولا دندانپزشک وضعیت دندانها را بررسی می کند تا ببیند دندان شیری تا چه حد لق شده است. همچنین ریشه دندان شیری بررسی می شود تا مشخص شود چقدر حل شده و چه مقدار فضا در دهان کودک وجود دارد. گاهی اوقات عکس پرتوی ایکس برای کمک به تشخیص مقدار ریشه دندان شیری در استخوان لازم است. هنگامی که تمام جوانب ارزیابی شد اغلب می توان اجازه داد دندان شیری خودش بیفتد. گاهی نیز ممکن است لازم شود برای کشیدن دندان شیری اقدام شود تا از بروز مشکلات بعدی دندانپزشکی و ارتودنسی حاصل از نیفتادن دندان شیری جلوگیری شود.
http://smiles4kids.com/over-retained-teeth/
When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.
Comments