متخصص ارتودنسی

بلاگ

3 minutes reading time (617 words)

لبخند لثه ای چیست؟

What-is-a-gummy-smile لبخند لثه ای چیست؟

لبخند لثه ای به عنوان یکی از نقص های چهره هنگام لبخند زدن شناخته می شود. این مشکل در افرادی رخ می دهد که لثه آن ها، بخش زیادی از دندان را پوشانده است. در این صورت هنگام لبخند زدن، جای دندان، بیشتر لثه فرد به نمایش در می آید. در نتیجه زیبایی چهره فرد دچار نقص خواهد شد. در این موارد اعتماد به نفس فرد کاهش پیدا می کند. بنابراین بهتر است برای درمان آن چاره ای اندیشید. معمولا بهترین راه برای درمان این مشکل، استفاده از روش های مخصوص طراحی لبخند است.

لبخند لثه ای به دلایل مختلفی روی می دهد. کوچک بودن بیش از حد قالب دندان ها، داشتن لثه بزرگ، ساییدگی بیش از حد دندان ها، رشد بیش از حد فک و... از جمله دلایل بروز این مشکل به شمار می روند. به طور کلی، لبخند لثه ای یک عارضه زیبایی شناختی به شمار می رود. درمان این عارضه به خصوص برای افرادی که با مردم در ارتباط دیداری مداوم هستند، از اهمیت بالایی برخوردار است. این عارضه در 3 حالت ملایم، متوسط و شدید در افراد اتفاق می افتد. اگر حین لبخند زدن 2 تا 4 میلی متر از لثه شما قابل مشاهده باشد، عارضه ملایم می باشد. اگر 4 تا 6 میلی متر از لثه مشخص باشد متوسط و اگر بیش از 6 میلی متر از لثه مشخص باشد، عارضه شدید خواهد بود. در این محتوا به بررسی علل مختلف این عارضه و راه های درمان آن می پردازیم. پس تا پایان مقاله همراه ما باشید.

معرفی روش های مختلف درمان لبخند لثه ای

لبخند لثه ای از طریق روش های مختلفی قابل درمان است. در ادامه به بررسی مهم ترین روش های موجود برای درمان این اشاره اشاره خواهیم کرد.

  • اولین راه درمان لبخند لثه ای، جراحی فک و صورت است. در بعضی موارد این عارضه به دلیل رشد بیش از حد فک برای فرد اتفاق می افتد. در چنین مواردی دندان پزشک به وسیله جراحی، مشکل موجود در فک را رفع کرده و عارضه بیمار را درمان خواهد کرد.
  • دومین راه درمان لبخند لثه ای ارتودنسی است. در صورتی که دلیل بروز این عارضه به قالب بندی دندان های شما مربوط باشد، دندان پزشک برای درمان مشکل شما، از روش ارتودنسی استفاده می کند. در این روش دندان ها به وسیله مفتول های طبی، قالب بندی می شوند و مشکل بیمار برطرف خواهد شد.
  • یکی دیگر از راه های درمان لبخند لثه ای، می توان به استفاده از روکش های دندان اشاره کرد. روکش های دندان، مطابق قالب بندی دندان های شما ساخته می شوند. اما در این روکش ها، اشکالات اساسی دندان های شما رفع می شوند. در نتیجه شما لبخند زیباتری خواهید داشت.
  • لیفت لثه نیز یکی دیگر از راه های درمان لبخند لثه ای به شمار می رود. این روش بیشتر برای افرادی مورد استفاده قرار می گیرد که لثه آن ها دچار مشکل است. در این صورت نیز این عارضه در شما رفع شده و لبخند شما زیباتر خواهد شد.

برای درمان لبخندهای لثه ای باید چه اقداماتی انجام دهیم؟

برای درمان لبخند لثه ای، باید ابتدا به یک دندان پزشک معتبر مراجعه کنید. دندان پزشک با بررسی دندان و لثه شما، نوع عارضه را تشخیص می دهد و سپس نسبت به درمان آن اقدام خواهد کرد. برای ماندگاری و دوام بیشتر روش های درمانی، باید به دستورات دندان پزشک به خوبی عمل کنید. در این صورت درمان شما موفقیت آمیز خواهد بود. دندان پزشک با استفاده از یکی از روش های ذکر شده، بیماری شما را درمان خواهد کرد. در این صورت اعتماد به نفس شما افزایش پیدا کرده و می توانید از زیبایی لبخند خود لذت ببرید.  

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
دوشنبه, 04 آبان 2024

Captcha Image

مطب های ارتودنسی دکتر مرتضی عشاق

چه موقع ارتودنسی کنیم

دانستنی های ارتودنسی

آیا می دانید اندازه دندانهای دائمی‌ ممکن است نسبت به اندازه فک خیلی بزرگ یا کوچک باشند؟ به عنوان مثال، اگر کودکی فک کوچک را از مادر و دندانهای بزرگ را از پدر به ارث برده باشد، دندانها در فک جا نمی‌‌شوند. آیا می دانید براساس پژوهشی که در نوجوانان 13-8 ساله ایرانی انجام شد، اصلی ترین علت ایجاد کننده ناهنجاری فکی، عقب بودن و کوچکی اندازه فک پایین می‌باشد؟

اطلاعات بیشتر

پرسش و پاسخ

آیا دستگاههای ارتودنسی موجب درد و ناراحتی می شوند؟

مرتضی عشاق درمانهای ارتودنسی دردی مانند درد تزریق ندارند بلکه فقط برای یک تا دو روز بعد از هر ویزیت، دندانها کمی حساس می شوند. به مرور که درمان ارتودنسی پیش می رود از این حساسیت نیز کاسته می شود. در مواردی که این حساسیت در 2-1 روز اول آزار دهنده باشد می توان از استامینوفن استفاده نمود. هر چند در این موارد اگر دارویی نیز مصرف نشود پس از سپری شدن 2-1 روز این حساسیت خود به خود برطرف می شود.

اطلاعات بیشتر

متخصص ارتودنسی
ortodonsi.com © 2020 All Rights Reserved. - Developer: MehdiEdalat.ir